Jaarvergadering

maart 17 @ 13:30 - 18:00

SENIORENVERENIGING ST. JOZEF, AMMERZODEN
JAARVERGADERING 2020
Hierbij nodigen wij alle leden uit tot het bijwonen van de Jaarvergadering, die gehouden zal worden op dinsdag 17 maart a.s. in De Weesboom, Ammerzoden.
Zoals gebruikelijk beginnen we met een eucharistieviering die gehouden wordt in D’n Dissel om 13.30 uur, waarin we speciaal bidden voor onze leden die in het afgelopen jaar overleden zijn.
LET OP !!! de deur van D’n Dissel gaat bij aanvang van de dienst op slot, u kunt dan niet meer deelnemen aan de viering.
Na de viering gaan we gezamenlijk naar “De Weesboom”, waar de koffie/ thee klaar staat. De agenda voor het vervolg van de Jaarvergadering in De Weesboom is:

1. Opening / welkomstwoord door de voorzitter
  2. Goedkeuring van het verslag van de op 19 maart 2019 gehouden Jaarvergadering.
  3. Jaarverslag 2019.
  4. Financieel jaarverslag 2019,
  5. Verslag kascommissie 2019. Deze commissie bestaat uit mevrouw Els Lansdaal en dhr. Henk Verlouw , reserve dhr. Palmers
  6. Vaststelling van de jaarrekening 2019, balans 31 december 2019.
  7. Vaststelling contributie 2021.
  8. Verkiezing leden bestuur.
    Periodiek aftredend zijn: Mien v/d Heuvel, Marion Roeling en Piet Cornelissen. Zij stellen zich
    opnieuw verkiesbaar, Harry v/d Krabben heeft aangegeven te willen stoppen als bestuurslid, wij zijn dus op
    zoek naar iemand die hem gaat vervangen.
    Volgens onze statuten hebben de leden het recht andere kandidaten voor te dragen. Hiertoe dient schriftelijk
    een opgave bij de secretaris te zijn ingeleverd voor uiterlijk vrijdag 13 maart a.s.
    Deze opgave moet ondertekend zijn door vijf of meer leden.
  9. Benoeming van een reserve lid van de kascommissie
  11. Mededelingen vanuit het bestuur
  12. Sluiting van de jaarvergadering.

Pauze. Door het bestuur wordt een consumptie aangeboden.
Voorstellen Fysiotherapeut Bart Schuur die wat gaat vertellen over valpreventie
Entertainment Bert en Ria van Houten
Onder het genot van de tweede consumptie vindt de gratis verloting plaats.
Ter afsluiting worden broodjes en koffie geserveerd.
Het bestuur.

Datum: